Jaha go’vänner, då har man lyckats ducka en kula till!

Besökte optikern igår. Förutom risken för en obehaglig kostnad känns det ju alltid lite kymigt som yrkesförare och hobbyfotograf när man skall få domen över sina ögon. Detsamma gäller ju även hörsel eftersom jobbet kräver god hörsel och jag älskar musik med passion, främst klassisk sådan…

På dom fem år som gått sen min senaste kontroll har endast synen på nära håll förändrats högst marginellt. Inte i närheten av såpass mycket att jag behöver punga ut för att köpa nya brillor. Dessutom visade bilder på mina ögon samt tryckprovet att min ögon är betydligt yngre än mina 54 år. I tider som dessa känns det skönt att ändå ha förmågan att glädja sig åt det lilla i livet.

Dessvärre har väder och omständigheter gjort att jag inte kunnat ge mig ut med kameran i närheten av så mycket som min mentala balans kräver… Men dagen har jag ägnat åt att planera nya fotosafarin i mina älskade skogar, den här gången bär det av till Jonsered samt till Göta älvstranden i Ale kommun. Snart har jag nya äventyr att rapportera ifrån!