Hej go’vänner

Idag var det äntligen dags för premiär med min expotitionscykel Ramfrost. Inget ont om Silvervind, min trogna pendelhingst, men Ramfrost är en helt otrolig cykel. Dessutom slipper ju han ta mig till o från jobbet, det är betydligt mer lustfyllda uppdrag jag viker för honom.

Ramfrost tränar på att inte synas

Dagens tur innehöll allt det som gör en premiär till en fest. Jag klädde mig för varmt, jag valde en bra tur, jag träffade trevliga människor och jag svalde årets första fluga (förlåt fina fluga)

Dock var ett par saker lite annorlunda. Tack vare året-runt cykelpendling behöver jag aldrig börja från noll, men i år har jag även tränat med en av cyklarna, Black Beauty, uppsatt i en smart trainer i hobbyrummet. Tack vare hjälp av en helt suverän träningsplattform som heter Zwift kände jag mig stark som en oxe idag.

Jonsered levererar som vanligt

När jag tog ovanstående bild kom ett par med motorcyklar fram och gav Ramfrost en komplimang. Jag tyckte nog att han blev lite generad. Det roliga var att hojarna dom körde är bland det coolaste som finns i genren jag körde i när det var MC som gällde. KTM 690 Rally Raid får mig att dregla trots att jag slutade köra för läääänge sen.

Skulle jag flytta från Sävedalen skulle det vara till Jonsered eller graven

//Mats