Hej igen go’vänner!

Trots att jag av olika anledningar var präktigt trött idag kom jag mig ut på en liten rek-promenad. Jag kände ganska snabbt att det inte skulle bli min mest kreativa rekning nånsin, men det var väldigt skönt att komma ut i skogen.

När jag nästan hade börjat tänka på vägen hem anlände jag till västra Långvattnet i Delsjöområdet. Tack vare att jag inte kom från mitt vanliga håll råkade jag snubbla över en underbar utsiktspunkt. Bristen på intressant ljus balanserades av de två väldigt trevliga MTB-ryttarna som vänligen ställde upp som modeller för bilden jag helt enkelt var tvungen att fånga.

Den här enkla händelsen sa mig två saker. 1. Så länge man är ute i skogen och är vaken är fotografen i skallen påslagen, ge aldrig upp. 2. Min lilla Lumix jag tar med mig på såna här promenixer är en skrämmande kompetent liten kamera.

//Mats