Det mesta i livet har väl ett högre syfte? Bra eller dåligt, nån form av mening ligger bakom det mesta vi människor gör.

Mitt syfte med den här bloggen var från början att bli en bättre fotograf genom att sluta fotografera för likes, dvs att inte skapa bilder i akt och mening att få uppskattning och erkännande från främlingar som scrollar förbi mina alster i ett socialt flöde.

Under en tid med lägre aktivitet bakom kameran, en kreativ svacka, har jag haft tid att omvärdera vad jag behöver göra för att komma vidare mot mitt mål att faktiskt bli bra på något. Det räcker inte att sluta fotografera för likes, jag slutar leva för likes… Den här bloggen är tänkt som ett stöd för mina tankar under en tid då jag avser att kreativt såväl som vardagligt slutligen ta över rodret i mitt liv. Det här är Mats going Old School, välkomna!