Jaha go’vänner, då var jag här igen!

Jag har haft den ganska sällan sedda kombinationen av att ge mig ut i ”svinottan” full av energi och förhoppningar om mitt planerade fotosafari och faktiskt lyckas pricka in en riktig fullträff. Ni har säkert haft den där känslan själva, när man sätter mobilen att ringa 03:45 och ändå vaknar fem minuter innan den ringer…

Min navigering till platsen jag ville uppleva gick för en gångs skull smidigt (noll lokalsinne). Humöret var på topp och utflykten kändes lagom äventyrlig där i beckmörkret. Nu har jag efterbehandlat mina bilder och har lyckats fånga några godingar jag är riktigt nöjd med, dom berättar verkligen om känslan mitt i skogen den här morgonen.

Eftersom jag jobbar väldigt hårt med att inte fotografera eller leva för likes blir jag inte speciellt besviken om jag inte lyckas fånga dagens känsla när jag är ute, men jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte är en härlig känsla i maggropen när hjärnan och makterna varit nådiga. För er som är intresserade av att se hur det kan te sig rekommenderar jag ett besök på www.matsfotografi.se

//Mats