Hej på er go’vänner… God fortsättning.

Efter en lång frånvaro från den här bloggen är jag redo att göra ett nytt försök att sätta ord på mina vedermödor.

En rejäl svacka i inspiration och en tillvaro som envisades med att komma i vägen för min skaparlust stoppade det mesta av min kreativa lust under en ganska stor del av förra året. Nu har jag dock gjort en hel del själslig rensning och prioriterat om min tillvaro så det som är viktigt för mig kommer i fokus. Därför kommer jag att åter träda ut på denna min lilla plattform i overkligheten, det är inte utan lite av känslan av Bambi på hal is.

För att inte riskera en sträckning kommer jag att hålla det här första inlägget kort och glatt, ett sätt att säga att jag lever och har hälsan… För att inte göra det helt o-fotografiskt skickar jag med ett par bilder från gårdagens euforiska fotosafari.

I’m not dead!
Minimalism vs Maximalism